Aplicația se blochează sau afișează un avertisment de inactivitate pe Amazon Fire Stick. Ce pot face?

În martie 2024, Amazon a introdus pe dispozitivele Fire Stick funcția Monitorizarea utilizării datelor. Cu această funcție, în mod implicit, dispozitivul afișează o alertă prin care vă cere să confirmați că încă „vizionați” un conținut, dacă nimeni nu a folosit dispozitivul timp de 4 ore.

Alerta poate rămâne pe ecran până la 2 minute. De obicei, aplicația continuă să funcționeze corect după această perioadă. Totuși, în cazuri rare, aplicația nu detectează alerta și nu își reia funcționarea normală.

Cum dezactivați alerta

  1. Pe Fire Stick, accesați Setări.
  2. Intrați în Preferințe.
  3. Selectați Monitorizarea utilizării datelor.
  4. La opțiunea Încă vizionați, bifați Dezactivat.

Gata: alerta nu ar trebui să mai apară.

Nu ați găsit ce căutați?

Contactați echipa noastră de asistență.

Contactați asistența